Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

24/7 Realtime detectie & actie


Veel organisaties hebben onvoldoende kennis van de gevaren van informatielekken, of onderschatten de daadwerkelijke risico’s. Hun beveiligingsniveau is niet up-to-date en daardoor lopen ondernemers het gevaar dat belangrijke en vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen terecht komt. Met onze 24/7 Realtime detectie & actie monitoren wij middels een Security Operations Center (SOC) 24 uur per dag, 7 dagen per week uw netwerk en systemen. Op deze manier detecteren we direct een potentiële bedreiging om hier vervolgens  onmiddellijk actie op te ondernemen.

 

Waarom werken we met een SOC?

Er zijn verschillende redenen waarom elk bedrijf – groot of klein – een Security Operations Center (SOC) service nodig heeft, zoals:


Proactieve bedreigingsdetectie

Een SOC service detecteert proactief beveiligingsbedreigingen/kwetsbaarheden binnen het netwerk en de systemen van uw bedrijf. Gespecialiseerde SOC analisten monitoren het netwerk en verdachte activiteiten die mogelijk wijzen op een aanhoudende aanval.

Incident response

In het geval van een cyberaanval biedt onze SOC service een snelle incidentrespons om de schade te beperken en de aanval te stoppen. De SOC analisten kunnen de getroffen systemen snel isoleren, het incident onderzoeken en noodzakelijke herstelacties uitvoeren.

Wettelijke eisen

Veel sectoren dienen te voldoen aan specifieke regels en vereisten op het vlak van beveiliging en privacy. Een SOC service kan uw organisatie helpen om te voldoen aan deze normen. Hierbij heeft u beschikking over de nodige documentatie, rapporten en beoordelingen om nalevering van de verschillende voorschriften zoals NIS2 aan te kunnen tonen.

24/7 bescherming

Cyberaanvallen kunnen op elk moment plaatsvinden en een SOC service kan continu monitoring en bescherming bieden. SOC analisten werken de klok rond om beveiligingsincidenten op te sporen en hierop te reageren, waardoor het netwerk en de gegevens van uw bedrijf te allen tijde worden beschermd.

Toegang tot expertise

Onze SOC services worden bemand door ervaren beveiligingsprofessionals die de kennis en expertise hebben om om te kunnen gaan met complexe dreigingen. Organisaties die geen eigen beveiligingsteam hebben, kunnen hierdoor profiteren van de SOC expertise van Masero Cyber Security!

De Vulnerability Check is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systeem of netwerk.
Met onze Pentest testen we de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.
Wat zijn de risico’s als u uw gegevens niet goed beveiligt? We leren u graag hoe uw gegevens optimaal beschermd en beveiligd worden.
Masero Cyber Security biedt diverse trainingsmogelijkheden aan om de digitale weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.
Wij werken onder andere voor:

Masero is gecertificeerd en gespecialiseerd in:

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.