Ik ben gehackt, wat nu?

Ik ben gehackt, wat nu?

Veilige & optimale IT-omgeving voor uw organisatie!

Als uw bedrijf is gehackt, kan Masero Cyber Security verschillende maatregelen nemen om te helpen. Bel 0318 762626 zodat we direct actie kunnen ondernemen!

Een aantal van de stappen die mogelijk genomen moeten worden in het geval van een hack:

Masero zal een grondig onderzoek uitvoeren om de oorzaak en omvang van de hack te bepalen. Dit kan het identificeren van de kwetsbaarheden in je systemen omvatten, maar ook het identificeren van de aard van de aanval en het beoordelen van de schade. 

Masero zal een incident response plan opstellen om de hack aan te pakken en de schade te beperken. Dit plan kan onder meer het afsluiten van geïnfecteerde systemen, herstellen van back-ups en verwijderen van malware omvatten. Daarna zullen er nieuwe beveiligingsmaatregelen worden geïnstalleerd.

Nadat de hack is opgelost, zal Masero u helpen bij het herstellen van eventuele verloren gegevens en het implementeren van nieuwe beveiligingsmaatregelen om toekomstige hacks te voorkomen. Dit kan onder meer het upgraden van software en het implementeren van nieuwe beveiligingsprotocollen betekenen.

Masero zal rapporten uitbrengen over het onderzoek, de Incident Response en de beveiligingsmaatregelen die zijn genomen om de hack te voorkomen. Deze rapporten kunnen helpen bij het identificeren van kwetsbaarheden en het voorkomen van toekomstige aanvallen.

Kortom: bent u gehackt?

Masero Cyber Security kan u helpen bij het oplossen van het probleem en het nemen van preventieve maatregelen om toekomstige hacks te voorkomen!

Neem vrijblijvend contact op met ons

Benieuwd of uw bedrijf cyberveilig is? Bel ons direct op: 0318-762620 voor meer informatie en de mogelijkheden!