24/7 monitoring en response

24/7 monitoring en response

Veilige & optimale IT-omgeving voor uw organisatie!

Masero Cyber Security heeft zich toegelegd op informatiebeveiliging voor bedrijven van elke omvang en biedt daarbij een breed scala aan cyberbeveiligingsoplossingen- en diensten aan.  Of het nu gaat om een grote organisatie of het MKB – wij zijn gespecialiseerd in het leveren van uitgebreide beveiligingsmogelijkheden.

Ons team van experts is beschikbaar om u te helpen kwetsbaarheden te identificeren, beveiligingsplannen te ontwikkelen en de nodige oplossingen te implementeren!

Interne & externe informatiebeveiliging

Veel organisaties hebben onvoldoende kennis van de gevaren van informatielekken, of onderschatten de daadwerkelijke risico’s. Hun beveiligingsniveau is niet up-to-date en daardoor lopen ondernemers het gevaar dat belangrijke en vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen terecht komt. Cyber-criminelen maken daar gretig gebruik van, waarbij niet alleen grote multinationals het slachtoffer worden van aanvallen maar cybercriminelen hun pijlen ook steeds meer op het MKB richten!  

24/7 Monitoring & Response met een SOC

Er zijn verschillende redenen waarom elk bedrijf, groot of klein, een Security Operations Center (SOC) service nodig heeft om zichzelf te beschermen tegen cyberaanvallen.

Een SOC service detecteert proactief beveiligingsbedreigingen en kwetsbaarheden binnen het netwerk, de systemen en applicaties van uw bedrijf. Gespecialiseerde SOC analisten monitoren het netwerk en verdachte activiteiten die mogelijk wijzen op een aanhoudende aanval.

 in het geval van een cyberaanval biedt onze SOC service een snelle incidentrespons om de schade te beperken en de aanval te stoppen. De SOC analisten kunnen de getroffen systemen snel isoleren, het incident onderzoeken en noodzakelijke herstelacties uitvoeren.

Veel sectoren dienen te voldoen aan specifieke regels en vereisten op het vlak van beveiliging en privacy. Een SOC service kan uw organisatie helpen om te voldoen aan deze normen. Hierbij heeft u beschikking over de nodige documentatie, rapporten en beoordelingen om nalevering van de verschillende voorschriften zoals NIS2 aan te kunnen tonen.

Cyberaanvallen kunnen op elk moment plaatsvinden en een SOC service kan continu monitoring en bescherming bieden. SOC analisten werken de klok rond om beveiligingsincidenten op te sporen en hierop te reageren, zodat het netwerk en de gegevens van uw bedrijf te allen tijde worden beschermd. 

Onze SOC services worden bemand door ervaren beveiligingsprofessionals die de kennis en expertise hebben om om te kunnen gaan met complexe dreigingen. Organisaties die geen eigen beveiligingsteam hebben, kunnen hierdoor profiteren van de SOC expertise van Masero Cyber Security!

Neem vrijblijvend contact op met ons

Kwetsbaarheden testen? Vraag hier meteen meer informatie aan.