Onze Microsoft-trainingscursussen omvatten een breed scala aan Microsoft-producten. .NET, Azure, Office 365 en meer. Meld u vandaag nog aan voor een van onze gecertificeerde Microsoft-trainingscursussen onder leiding van een instructeur.

Microsoft Certifications

AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals

Deze cursus biedt inzicht en fundamentele kennis van cloud services en hoe deze optimaal benut kunnen worden door middel van Microsoft Azure. Tevens biedt deze training een mooie kans om meer te leren over cloud concepten, Azure services, Azure werkprocessen, veiligheid en privacy in Azure alsook ondersteuning.

 

AZ-104: Microsoft Azure Administrator

Om een gecertificeerd Azure Administrator te zijn, is het noodzakelijk om deze training succesvol te doorlopen. Verantwoordelijkheden van een Administrator omvatten het implementeren, managen en monitoren van identiteiten en opslag binnen een cloud.

 

AZ-305: Microsoft Azure Solutions Architect Expert

Deze training stelt cloud-experts in staat om te adviseren in Microsoft Azure oplossingen voor een veilige en schaalbare IT-omgeving. Kennis en ervaring met Azure-beheer en DevOps-processen is hiervoor vereist.

 

AZ-500: Microsoft Azure Security Engineer Associate

Een Azure Security Engineer implementeert, beheert en bewaakt de beveiliging binnen een multi-cloud en hybride omgeving als onderdeel van een end-to-end infrastructuur. Tevens is hij/zij in staat om kwetsbaarheden te identificeren en herstellen en te reageren op beveiligingsincidenten.

 

AZ-700: Microsoft Azure Network Engineer Associate

Deze training bereidt voor op het optimaliseren van cloud-prestaties en het proactief monitoren van netwerkomgevingen, om zo mogelijke problemen te identificeren en risico’s te minimaliseren.

 

SC-900: Security, Compliance and Identity Fundamentals

Deze certificering kan dienen als opstapje om door te groeien op het vlak van beveiligingsoperaties, identiteits- en toegangsbeheer en informatiebescherming. Een uitstekende kans voor meer inzicht binnen de snelgroeiende wereld van cyberveiligheid, geschikt voor iedereen – studenten of IT-professionals.

 

SC-100: Cybersecurity Architect Expert

Na het verkrijgen van dit certificaat is men in staat om een cyberbeveiligingsstrategie te vertalen in mogelijkheden om een organisatie en diens activiteiten te beschermen – van ontwerp tot begeleiding en implementatie.

 

SC-200: Security Operations Analyst Associate

Beveiligingsanalisten verminderen risico’s door actieve aanvallen in de omgeving snel te herstellen en te adviseren over verbeteringen in de toekomst. Ze voeren triage uit, reageren op incidenten en beheren kwetsbaarheden.

 

SC-300: Identity and Access Administrator Associate

Als Identity and Access Administrator ontwerp, implementeer en beheer je de toegangssystemen van een organisatie met behulp van Azure AD (Active Directory). Hierbij wordt altijd gezocht naar de beste mogelijkheden voor alle gebruikers.

 

MD-102: Modern Desktop Administrator Associate

De belangrijkste onderwerpen van deze training zijn identiteit, cybersecurity, toegangsbeleid en beheer van eindpunten. Je leert oplossingen te implementeren voor een efficiënt besturingssysteem.

 

MS-100: Microsoft 365 Identity and Services

Met deze certificering doe je de nodige kennis en ervaring op om een Microsoft 365-tenant te kunnen implementeren en beheren, gebruikersidentiteiten te plannen en beheren, toegang en verificatie te beheren en Microsoft 365-workloads te plannen.

 

MS-900: Fundamentals

Of u nu een zakelijke gebruiker bent of een beginnend beheerder; met deze certificering vergaart u de nodige kennis van Microsoft 365-mogelijkheden en cloudservices.