Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

Voldoet uw organisatie aan NIS2?

NIS2 is een Europese richtlijn die bepaalt welke cybersecuritymaatregelen organisaties moeten nemen om hun netwerken en informatie te beschermen. Welke maatregelen u moet nemen, is afhankelijk van uw branche én of u valt onder de categorieën Essentieel of Belangrijk. Het doel van NIS2 is om de veerkracht van de Europese digitale economie te vergroten en cyberaanvallen te voorkomen.

Weten welke maatregelen u moet nemen? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

NIS2 verplicht?

De wet voor NIS2 is voorlopig goedgekeurd en wordt medio 2024 opgenomen in de Nederlandse wetgeving. Dit houdt in dat uw organisatie vanaf dat moment moet voldoen aan de NIS2-richtlijn. De urgentie van NIS2 is hoog, omdat cyberaanvallen steeds geavanceerder worden en steeds meer schade veroorzaken. Wanneer u niet voldoet aan de eisen van NIS2, dan loopt u het risico op hoge boetes en reputatieschade. Daarnaast kunt u verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade die voortkomt uit een cyberaanval.

Welke cybersecuritymaatregelen zijn nodig?

Als uw organisatie valt onder de categorieën Essentieel of Belangrijk, dan moet u voldoen aan verschillende eisen:

 

Advies en ondersteuning nodig?

Om aan de NIS2-richtlijn te voldoen, moet u de nodige cybersecuritymaatregelen implementeren binnen uw organisatie. Wij begrijpen dat u niet direct de kennis heeft om aan al deze maatregelen te voldoen. Schakel daarom Masero Cyber Security in voor advies en ondersteuning, zodat uw organisatie voldoet aan NIS2. Bekijk ook onze FAQ over NIS2, waarin verschillende vragen beantwoord worden.

De Vulnerability Check is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systeem of netwerk.
Met onze Pentest testen we de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.
Wat zijn de risico’s als u uw gegevens niet goed beveiligt? We leren u graag hoe uw gegevens optimaal beschermd en beveiligd worden.
Masero Cyber Security biedt diverse trainingsmogelijkheden aan om de digitale weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.

Veilig werken

Een veilige omgeving begint bij Masero Cyber Security

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.