Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

Consultancy

Bij Masero Consultancy verenigen we onze passie, expertise en toewijding als cloud- en cybersecurityspecialisten. Als gedreven professionals streven we voortdurend naar groei en ontwikkeling op het gebied van de cloud, informatietechnologie en -beveiliging. We benaderen informatiebeveiligingsrisico’s vanuit drie invalshoeken: techniek, processen en mensen. Onze specialisten blinken uit in deze deelgebieden, wat resulteert in veerkrachtige organisaties – nu en in de toekomst. We minimaliseren de impact van dreigingen, omdat we het gevaar kennen en weten waar het vandaan komt!

Wat betekenen wij voor uw organisatie?

Als Cyber Security Consultants focussen we op drie hoofdzaken: risicopreventie, -detectie en -response. Zo kijken we naar de huidige beveiliging van uw informatiesystemen en bieden we advies in het optimaliseren hiervan. We kijken daarbij ook naar het onderhouden van de beveiliging en helpen bij het opstellen van protocollen die ervoor zorgen dat gebruikers juist handelen bij veiligheidsrisico’s en dreigingen. Daarnaast identificeren we de kwetsbaarheden binnen uw netwerk en helpen we u bij het beschermen van uw systemen in de toekomst.

Door onze Cyber Security Consultancy in te schakelen, vermindert u het risico op cyberaanvallen in de toekomst. Eventuele dreigingen en risico’s worden daarnaast vroegtijdig herkend en geïsoleerd. Indien nodig, kunt u vervolgens de juiste protocollen inschakelen en het probleem vroegtijdig uit de weg helpen. Op deze manier beschermt u niet alleen uw inkomsten maar ook de reputatie van uw bedrijf!

Kenmerkend voor onze werkwijze

  • we beschermen wat écht belangrijk is door onze expertise op het vlak van cybercriminaliteit
  • het opstellen van werkbare processen komt neer op maatwerk voor elke organisatie
  • de mens als sterkste schakel; uw personeel maakt het verschil
  • alles volgens de laatste normen op het gebied van informatiebeveiliging

 

ISO 27001

Deze wereldwijd erkende norm op het gebied van informatiebeveiliging beschrijft procesmatig hoe uw informatie beveiligd dient te zijn. Enerzijds moet deze natuurlijk beschikbaar blijven voor degene die het nodig hebben maar anderzijds heeft u goede bescherming nodig tegen hackers. Wanneer u over deze ISO certificering beschikt, kunt u aantonen volledig op de hoogte te zijn van de vereisten rondom informatiebeveiliging. De huidige regelgeving rondom de AVG is dusdanig aangescherpt dat steeds meer organisaties de keuze maken om hun informatiebeveiliging in te richten op basis van ISO 27001.

De voordelen van een ISO 27001 certificaat op een rij:

  • beveilig uw informatie op de juiste manier, op papier en digitaal
  • verhoog uw weerbaarheid tegen alle vormen van cybercriminaliteit
  • zorg voor een centrale opslag van alle belangrijke data
  • herken en elimineer mogelijke bedreigingen snel
  • bescherm de integriteit, vertrouwelijkheid en beschikbaarheid van uw data

Lees meer over de ISO certificering op de ISO website.

 

 

 

 

 

 

 

 

De Vulnerability Check is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systeem of netwerk.
Met onze Pentest testen we de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.
Wat zijn de risico’s als u uw gegevens niet goed beveiligt? We leren u graag hoe uw gegevens optimaal beschermd en beveiligd worden.
Masero Cyber Security biedt diverse trainingsmogelijkheden aan om de digitale weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.
Wij werken onder andere voor:

Masero is gecertificeerd en gespecialiseerd in:

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.