Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

 

Vulnerability Check

 

Met behulp van een Vulnerability Check stelt Masero binnen korte tijd vast in hoeverre uw netwerk beveiligd is tegen invloeden van buitenaf.  Het schetst een duidelijk beeld van de kwetsbaarheden binnen het netwerk en de computersystemen. Vervolgens wordt hier een rapport van opgesteld. In dit rapport vindt u niet alleen de kwetsbaarheden terug binnen uw netwerk maar ook advies voor de te ondernemen acties. 

 

Hoe gaat de Vulnerability Check in zijn werk?

De scan wordt uitgevoerd met behulp van geavanceerde tools en technologieën die continu worden geüpdatet. Hiermee kunnen wij direct nieuwe bedreigingen en kwetsbaarheden detecteren. De resultaten worden vervolgens geanalyseerd door getrainde cybersecurity-experts van Masero. Zij stellen een gedetailleerd rapport op met aanbevelingen voor het oplossen van de gevonden kwetsbaarheden.

 

Wat kunt u met de resultaten van deze scan?

Met de Vulnerability Check van Masero Cyber Security kunt u uw beveiligingsniveau verbeteren, risico’s verlagen en u beter wapenen tegen cyberaanvallen. Dit helpt u om de continuïteit van uw bedrijfsvoering te waarborgen en de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de gegevens te beschermen.

 

Wat zijn de voordelen van onze Vulnerability Check?

Met deze scan krijgt u snel het nodige inzicht met betrekking tot de kwetsbaarheden binnen uw netwerk. Cybercriminelen gaan op een gelijksoortige manier te werk en kunnen zonder veel moeite achterhalen wat voor hen de grootste kans van slagen op zal leveren. De informatie die het rapport vervolgens oplevert, wordt door Masero’s experts stapsgewijs met u doorgenomen om te zien waar verbetering nodig is. Vervolgens kunt u gericht aan de slag om de beveiliging te verhogen, waarbij Masero u natuurlijk graag van advies en ondersteuning voorziet.

De Vulnerability Check is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systeem of netwerk.
Met onze Pentest testen we de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.
Wat zijn de risico’s als u uw gegevens niet goed beveiligt? We leren u graag hoe uw gegevens optimaal beschermd en beveiligd worden.
Masero Cyber Security biedt diverse trainingsmogelijkheden aan om de digitale weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.
Wij werken onder andere voor:

Masero is gecertificeerd en gespecialiseerd in:

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.