Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

Masero Cyber Security, het cyberbeveiligingsbedrijf gevestigd in Veenendaal en ReliaQuest, een toonaangevende leverancier van geavanceerde beveiligingsoplossingen op internationaal niveau, werken vanaf nu samen om een complete Security Operations Center (SOC)-oplossing aan te bieden.

De combinatie van de expertise van Masero op het gebied van het inrichten van Microsoft Security oplossingen en de uitgebreide SOC-diensten van ReliaQuest, biedt organisaties een complete en geavanceerde cyber-beveiligingsoplossing.

Masero Cyber Security is expert in het ontwerpen en inrichten van Microsoft Security oplossingen. Deze technieken implementeert Masero bij zowel Enterprises als bij het Midden-en Klein Bedrijf (MKB). Masero verzorgt de gehele Cyber Kill Chain, van anti-phishing tot directe assistentie bij bedrijven die gehackt zijn, en het neerzetten en uitrollen van de Microsoft Security-Stack.

Grip op veiligheid met Microsoft
De Microsoft Security Stack is het geheel van beveiligingsoplossingen en -technologieën die door Microsoft worden aangeboden om organisaties te helpen hun digitale activa te beschermen tegen bedreigingen en aanvallen. De Microsoft Security-Stack omvat een breed scala aan producten en services, zoals antivirus- en anti-malware-oplossingen, firewalls, identiteits- en toegangsbeheer, Security Information & Event Management (SIEM) en meer. Het is ontworpen om organisaties te helpen hun beveiligingsbehoeften te vervullen en een veiligere omgeving te creëren voor hun gebruikers en gegevens, aldus Nico van de Haar, verantwoordelijk voor productontwikkeling bij Masero Cyber Security.

Een SOC voor zowel MKB als enterprises
Vaak hebben mensen het idee dat een SOC alleen interessant is voor grote bedrijven met complexe netwerksystemen, maar niets is minder waar. Ook kleine en middelgrote organisaties hebben veel baat bij een allesomvattende cybersecurityoplossing en dat is precies waar Masero zich in specialiseert. ‘Het is geweldig om deze nieuwe samenwerking aan te gaan met ReliaQuest en zo onze klanten een volledig geïntegreerde beveiligingsoplossing te kunnen bieden’, aldus Wolter Buijs van Masero Cyber Security. ‘Onze expertise in Microsoft Security oplossingen gecombineerd met de 24x7x365 SOC-diensten van ReliaQuest zorgen ervoor dat we kunnen inspelen op de beveiligingsbehoefte van alle soorten en maten organisaties’.

De SOC-oplossing is ontworpen om organisaties te helpen hun beveiliging te verbeteren en het risico op ongewenste invloeden van buitenaf te verminderen. De SOC-dienst van ReliaQuest biedt 24 uur per dag monitoring en analyse van beveiligingsgebeurtenissen, waardoor beveiligingsincidenten snel kunnen worden gedetecteerd en aangepakt.

‘We zijn enthousiast over de samenwerking met Masero, waarbij we onze krachten hebben gebundeld en onze diensten uitgebreid met de expertise op het gebied van Microsoft’, aldus Jordan Ryan, VP Sales EMEA – ReliaQuest. ‘Met de combinatie van onze SOC-diensten en de mogelijkheden van Microsoft Security oplossingen bieden we organisaties een complete en geavanceerde beveiligingsoplossing’.

Meer informatie over de diensten en oplossingen van het SOC is te vinden op de websites van Masero Cyber Security en ReliaQuest.

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.