Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

 

Security Awareness

Weet u precies wat goede cybersecurity inhoudt en hoe het online gedrag binnen uw organisatie hier invloed op heeft? Grote kans dat dit niet het geval is en dat is zeer begrijpelijk. In de huidige tijd waarin een steeds groter deel van onze bezigheden online plaatsvinden, wordt de wereld van cybersecurity ook steeds complexer. Cybercriminelen hebben het niet enkel gemunt op grote organisaties maar ook juist op de kleinere organisaties. Hier is de schade soms in verhouding nog veel groter. De mogelijkheden om uw netwerk en systemen te beveiligen zijn eindeloos en cyberaanvallen worden steeds geavanceerder. De tijd dat een Phishing Mail makkelijk te herkennen was, is voorbij en de kans dat een van uw medewerkers op een verkeerde link klikt, is groter dan voorheen. Daarom is Masero’s Security Awareness Trainingsplatform een slimme keuze in het verbeteren van uw online weerbaarheid.

 

Security Awareness Trainingsplatform

Masero helpt u om de weerbaarheid binnen uw organisatie te verbeteren. Via dit online platform leiden wij u en uw werknemers op een volledig geautomatiseerde manier op. Via het online trainingsplatform van Masero Cyber Security wordt op verschillende manieren de weerbaarheid van uw werknemers getest en verbeterd. Zonder dat het veel kostbare tijd in beslag neemt, bieden we hiermee regelmatig de kans om de kennis te verhogen en dreigingen in de toekomst te leren herkennen. Hiermee garanderen we een positieve verandering in het online gedrag van uw werknemers. Uiteindelijk zorgt dit voor een verhoogd bewustzijn op het vlak van mogelijke dreigingen!

 

Phishing Mail Campagne

Bij een Phishing Mail Campagne wordt het risicobewustzijn van uw medewerkers getoetst. De campagne kan bestaan uit het versturen van een enkele mail of meerdere mails gedurende een bepaalde periode, waarbij het resultaat van bepaalde trainingen, zoals bijvoorbeeld een bewustwordingstraining, gemeten wordt. Omdat de technieken achter Phishing Mails steeds geavanceerder worden en zo’n mail vaak niet meer van ‘echt’ te onderscheiden is, creëert u met onze Phishing Mail Campagne ongetwijfeld meer bewustzijn en zekerheid. Hiermee werkt u toe naar een hoge alertheid waarbij uw organisatie steeds beter bestand wordt tegen dreigingen van buitenaf!

 

 

 

 

 

 

 

 

De Vulnerability Check is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systeem of netwerk.
Met onze Pentest testen we de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.
Wat zijn de risico’s als u uw gegevens niet goed beveiligt? We leren u graag hoe uw gegevens optimaal beschermd en beveiligd worden.
Masero Cyber Security biedt diverse trainingsmogelijkheden aan om de digitale weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.
Wij werken onder andere voor:

Masero is gecertificeerd en gespecialiseerd in:

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.