Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

 

Penetration Test

Bij een Penetration Test of Pentest toetsen wij uw netwerk en/of computersystemen op kwetsbaarheden. Vervolgens gebruiken wij deze kwetsbaarheden ook daadwerkelijk om in uw systemen in te brekenDeze test voeren wij uiteraard alleen uit met toestemming van en na overleg met de eigenaar, anders zou het gezien kunnen worden als een inbraak. Een penetratietest wordt altijd uitgevoerd door een ‘ethisch hacker’. Dit betreft een gecertificeerde specialist die beveiligingssystemen en netwerk test op een positieve manier. Een Pentest gaat daarmee een stuk verder dan de Vulnerability Check.

Na afloop van de Pentest ontvangt u als klant een uitgebreid rapport met bevindingen en aanbevelingen voor verbetering van de beveiliging. Op basis hiervan kunt u gerichte maatregelen nemen om de beveiliging te verbeteren. Daarmee benut u de kans op het verkleinen van een succesvolle cyberaanval!

 

Waarom een Pentest?

Hoe uw cybersecurity er daadwerkelijk voor staat, kan alleen worden onderzocht als er van te voren geen rekening mee gehouden wordt. Een Pentest bootst een realistische situatie na waarbij u en uw medewerkers misschien niet eens in de gaten hebben dat er een aanval plaatsvindt. Het komt daardoor heel dichtbij een daadwerkelijke cyberaanval en helpt u om u zo goed mogelijk te weren tegen cybercriminelen in de toekomst.

Met deze dienst van Masero Cyber Security kunt u niet alleen uw beveiliging gericht en effectief versterken maar biedt u ook meer zekerheid aan uw klanten. Potentiële risico’s worden herkend waardoor uw de nodige stappen kunt nemen en zo deze risico’s aanzienlijk vermindert. Hiermee zijn uw klanten, hun medewerkers en bedrijfsvoering beter beschermd tegen cyberaanvallen.

Het uiteindelijke doel van een Pentest is om te ontdekken waar de kwetsbaarheden zich bevinden binnen uw netwerk. Daarnaast ontdekt u hiermee wat de gevolgen kunnen zijn bij misbruik door cybercriminelen. Alleen op deze manier kunt u gericht toewerken naar een optimaal beveiligde IT-omgeving!

 

 

 

De Vulnerability Check is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systeem of netwerk.
Met onze Pentest testen we de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.
Wat zijn de risico’s als u uw gegevens niet goed beveiligt? We leren u graag hoe uw gegevens optimaal beschermd en beveiligd worden.
Masero Cyber Security biedt diverse trainingsmogelijkheden aan om de digitale weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.
Wij werken onder andere voor:

Masero is gecertificeerd en gespecialiseerd in:

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.