Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

 

Training

Masero Cyber Security biedt een uitgebreide Security Awareness Training op locatie aan. Deze is gericht is op het vergroten van de beveiligingsbewustwording van medewerkers binnen uw organisatie. Het doel is om medewerkers bewust te maken van de gevaren van cybercriminaliteit en hen te leren hoe zij zichzelf en het bedrijf beschermen tegen deze dreigingen. Doordat we deze training op maat maken voor uw bedrijf richten we ons daarmee op de specifieke beveiligingsrisico’s die relevant zijn binnen de sector waarin u opereert.

Het trainingsprogramma bestaat uit verschillende onderdelen, zoals:

  • Leer phishing e-mails herkennen, deze zijn vaak niet eens meer van ‘echt’ te onderscheiden!
  • Gebruik en benut sterke wachtwoorden. Daarmee slaat u al een grote slag op het vlak van beveiliging.
  • Vermijd het onnodig delen van vertrouwelijke informatie en beperk hiermee uw kwetsbaarheid.
  • Leer veilig omgaan met mobiele apparaten voor een prettige en veilige manier van werken.

Tijdens de training gebruiken we interactieve en praktische oefeningen. Daardoor krijgen uw medewerkers de kans om de opgedane kennis direct toe te passen. Alle relevante onderwerpen op het gebied van hedendaagse cybersecurity komen aan bod. Zo maakt u optimaal gebruik van onze kennis en kunde en als gevolg versterkt u de veiligheid van uw online omgeving!

 

Profiteer van onze expertise

De Security Awareness Training is een belangrijk onderdeel van de totale beveiligingsstrategie van uw bedrijf. Door medewerkers bewust te maken van de risico’s en hen te leren hoe zij zichzelf en het bedrijf kunnen beschermen, wordt de kans op succesvolle cyberaanvallen aanzienlijk verkleind. Zo biedt de Security Awareness Training van Masero Cyber Security een effectieve en praktische manier om de beveiligingsbewustwording van medewerkers te vergroten. Door de training op locatie bij uw bedrijf te geven, kan deze worden afgestemd op uw behoeften en risico’s, wat de impact en het succes van de training verder vergroten!

 

De Vulnerability Check is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systeem of netwerk.
Met onze Pentest testen we de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.
Wat zijn de risico’s als u uw gegevens niet goed beveiligt? We leren u graag hoe uw gegevens optimaal beschermd en beveiligd worden.
Masero Cyber Security biedt diverse trainingsmogelijkheden aan om de digitale weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.
Wij werken onder andere voor:

Masero is gecertificeerd en gespecialiseerd in:

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.