Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

 

De voordelen van een Cyber Security verzekering

 

Een Cyber Security verzekering biedt bedrijven bescherming tegen cyberrisico’s en kan helpen bij het verminderen van financiële verliezen als gevolg van een cyberaanval. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het afsluiten van een Cyber Security verzekering.

1. Bescherming tegen financiële verliezen: De verzekering biedt financiële bescherming tegen verliezen die kunnen worden veroorzaakt door een cyberaanval. Dit betekent dat uw bedrijf kan worden gecompenseerd voor verlies aan reputatie, klantgegevens, verlies aan inkomsten en extra kosten die voortkomen uit een aanval.
2. Bescherming tegen juridische kosten: Cyber Security verzekeringen bieden ook bescherming tegen juridische kosten die kunnen ontstaan als gevolg van een cyberaanval. De verzekering kan de kosten dekken voor het inhuren van een advocaat, het betalen van wettelijke boetes of het betalen van schadevergoedingen aan derden.
3. Herstel van de schade: Cyber Security verzekeringen bieden ook de mogelijkheid om schade te laten herstellen. De verzekering biedt een team van experts die kunnen helpen bij het herstellen van de systemen en informatie na een cyberaanval.

 

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.