Het SOC van Masero en u als MSP

Door partner te worden van Masero Cyber Security maakt u als MSP (Managed Server Provider) gebruik van ons Security Operation Center.

Er kunnen verschillende redenen zijn om uw SOC uit te besteden. Ook kunt u deze in de vorm van een white label af nemen bij Masero Cyber Security. Samenwerken met onze SOC biedt vele voordelen voor u en uw klant:

Kostenbesparing

U hoeft niet meer te investeren in dure technologieën, en ook geen extra mensen aan te nemen die nodig zijn om de dienst intern uit te voeren. U krijgt toegang tot hoogwaardige cyberbeveiligingsdiensten zonder de kosten en complexiteit van het opzetten en onderhouden van een vergelijkbare, interne oplossing!

Specialistische expertise

U profiteert van de uitgebreide kennis en ervaring van Masero’s IT-beveiligingsexperts, zonder dat daar nog een eigen beveiligingsteam voor nodig is.

Schaalbaarheid

Snel en flexibel kunnen schalen zodat er altijd adequaat geacteerd en gereageerd kan worden wanneer dat nodig is.

Focus op core business

U kunt zich weer richten op waar u als MSP gespecialiseerd in bent en de verantwoordelijkheid voor het beveiligingsaspect overdragen aan een expert.

Compliance en rapportage

Masero’s SOC helpt u en uw klant om te voldoen aan de regelgeving en eisen/normen op het gebied van cyberbeveiliging. Er worden gedetailleerde rapportages opgemaakt over de beveiligingsstatus en eventuele incidenten.

Continuïteit van dienstverlening

De verantwoordelijkheid voor de beveiliging ligt bij een externe partij en is dus niet afhankelijk van interne factoren.

 

Kortom – u en uw klanten profiteren direct van het SOC van Masero Cyber Security als aanvulling op uw dienstverlening. Een verbeterde beveiliging, proactieve bescherming, toegang tot expertise en kostenbesparing liggen binnen handbereik!

 

 

We komen graag met u in contact om de mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking te bespreken. Plan een vrijblijvend gesprek met ons in en we vertellen u alles wat u moet weten over het SOC van Masero!