Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

Beveiligingsonderzoek

Met behulp van de juiste hulpmiddelen, zoals een firewall of phishing software, kunnen veel aanvallen afgewend worden. Daarnaast zijn er extra stappen die we moeten nemen om ervoor te zorgen dat cybercriminelen geen kans krijgen. De zwakste schakel binnen uw netwerk bepaalt de kwaliteit van de beveiliging. Een holistische benadering van informatiebeveiliging is daarom noodzakelijk. Doordat we met ons beveiligingsonderzoek ontdekken welke data cruciaal zijn en welke informatie privacygevoelig is, kunnen de juiste stappen gezet worden!

 

Netwerk Security Health Check

Hiermee kunnen we in een mum van tijd vaststellen in hoeverre uw netwerk beveiligd is tegen invloeden van buitenaf. Het geeft een beeld van de kwetsbaarheden binnen het netwerk en de computersystemen, waar vervolgens een rapport van wordt opgesteld. In dit rapport geven we de ernst van de kwetsbaarheden binnen uw netwerk aan en adviseren we u ook over de te ondernemen acties. Een belangrijke methode die Masero Cyber Security hanteert, is gericht op gedragsherkenning. Als een proces ander gedrag vertoont dan verwacht, wordt dit gedetecteerd en nemen we de nodige actie om ongewenste gevolgen te minimaliseren.


Penetratietest

Bij een penetratietest door een ‘ethisch hacker’ toetsen we een of meerdere computersystemen op kwetsbaarheden. Vervolgens maken we gebruik van deze kwetsbaarheden om in deze systemen in te breken. Deze test voeren we uiteraard alleen uit met toestemming van en na overleg met de opdrachtgever, anders zou het gezien kunnen worden als een inbraak. Daarmee gaat een Penetratietest een stuk verder dan de Netwerk Security Health Check.

Klik hier om meer te lezen over de mogelijkheden omtrent onze penetratietest.


Phishing Mail Campagne

Met een Phishing Mail Campagne kunt u het risicobewustzijn van uw medewerkers laten toetsen. De campagne kan bestaan uit het versturen van een enkele mail of meerdere mails gedurende een bepaalde periode, waarbij het resultaat van bepaalde trainingen, zoals bijvoorbeeld een bewustwordingstraining, meetbaar wordt. Hiermee creëren we een hoge alertheid waarbij uw organisatie steeds beter bestand wordt tegen dreigingen van buitenaf!


Awareness Training

Om uw medewerkers bewust te maken van de risico’s van phishing bieden wij in een Awareness Training waarbij we uw medewerkers stapsgewijs trainen in het herkennen van phishing. Door deel nemen aan de Phishing Academy van Masero Cyber Security verhoogt u het bewustzijn bij uw medewerkers waarbij ze volledig geautomatiseerd worden opgeleid. We garanderen hiermee permanente gedragsverandering dankzij een combinatie van gepersonaliseerde simulaties, security awareness trainingssessies en uitgebreide rapportages.

De Vulnerability Check is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systeem of netwerk.
Met onze Pentest testen we de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.
Wat zijn de risico’s als u uw gegevens niet goed beveiligt? We leren u graag hoe uw gegevens optimaal beschermd en beveiligd worden.
Masero Cyber Security biedt diverse trainingsmogelijkheden aan om de digitale weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.
Wij werken onder andere voor:

Masero is gecertificeerd en gespecialiseerd in:

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.