Eenvoudig en snel contact opnemen? T 0318-762620 E info@masero.nl

Security-Engineer as-a-Service

De Cyber Security Engineer van Masero cyber security heeft een aantal verantwoordelijkheden. Eén van de belangrijkste verantwoordelijkheden is het opzetten en beheren van beveiligingssystemen. Deze systemen zorgen ervoor dat al het netwerkverkeer dat binnen een organisatie plaatsvindt, wordt gemonitord en beveiligd tegen cyberaanvallen. Deze systemen omvatten alles van firewalls, malware detectie, encryptie, toegangsbeheer en audit logs. De Cyber Security Engineer bepaalt welke beveiligingsstrategieën het meest effectief zijn voor een bepaalde organisatie, en geeft aanbevelingen over welke systemen en technologieën moeten worden gebruikt om deze strategieën te implementeren. De Cyber Security Engineer onderhoudt en monitort ook alle netwerken en beveiligingssystemen, om ervoor te zorgen dat ze effectief werken. De Cyber Security Engineer kan ook optreden als adviseur voor het management, om te helpen bij het maken van risicoinschattingen en het nemen van beslissingen over de manier waarop de organisatie haar beveiligingsstrategieën kan verbeteren.

 

De Vulnerability Check is gericht op het identificeren van kwetsbaarheden in de beveiliging van uw systeem of netwerk.
Met onze Pentest testen we de effectiviteit van de beveiligingsmaatregelen binnen uw organisatie.
Wat zijn de risico’s als u uw gegevens niet goed beveiligt? We leren u graag hoe uw gegevens optimaal beschermd en beveiligd worden.
Masero Cyber Security biedt diverse trainingsmogelijkheden aan om de digitale weerbaarheid van uw organisatie te vergroten.
Wij werken onder andere voor:

Masero is gecertificeerd en gespecialiseerd in:

Security incident? Bel direct: 0318 762626

Wij staan 24/7 voor u klaar.